Zimska ponuda u Trattoriji

Zaputite se u Lapad, na onu čarobnu dubrovačku lokaciju, i pronađite svoje mjesto uz prekrasnu morsku obalu.

I pod zimskim suncem, ako treba! Jer ako se negdje može uživati u nezaboravnom miksu raznoraznih jela, onda je to doista Sunset Beach Dubrovnik, odnosno Restoran Trattoria u kojem je uvršten novi, zimski meni. Baš savršen za svaku prigodu. Namijenjenu svima, od gladnog putnika namjernika do većih grupa, ako ste možda naumili počastiti kolege ili poslovne partnere.

Izboru Sunset Beach-a Dubrovnik kao lokacije za savršenu marendu doista se baš ništa ne može zamjeriti jer su osim jedinstvene lokacije uz samu plažu uvale Lapad, zimski meniji Trattorije stigli baš kao naručeni.

Ovisno o tome za čime Vam srce trenutno žudi, velika je vjerojatnost da ćemo svojom ponudom uspjeti pogoditi želje i najzahtjevnijih gurmana.

S novog, atraktivnog zimskog menija gosti mogu odabrati odlične specijalitete – od salata, do ukusnog bakalara na bijelo, šporkih makarula, telećeg rižota, gulaša od divljači s njokima do telećeg pečenja s pekarskim krumpirom i zimi nezaobilazne sarme s pire krumpirom.

Za ljubitelje pizze pripremili smo bogatu listu različitih pizza s brojnim prilozima, lasagne, panzerotte i piroške, a kako svaki obrok za gušt valja začiniti i nečim slatkim, u ponudi je i bogat popis slastica po kojima je naša ‘slatka Trattoria’ već nadaleko slavna.

Uz bogat izbor palačinki, iz našeg svakodnevnog izbora možete odabrati ukusne kolače i torte od sira, pistacija… Snickers tortu ili neodoljivu krišku mousse torte s tri vrste čokolade, a kad vam nepce zažudi za iznenađenjem, okušajte se s našom tortom dana!

Sva jela s menija možete kušati u Restoranu Trattoria ili naručiti na brojeve telefona 020 642 700 ili 099 444 7717, s posebnim naglaskom na slatki četvrtak kada je cijena slastica snižena za 20 posto.

S ponudom i dostavom na željenu adresu, naše su marende postale još dostupnije.

Dobar tek!

Sunset Beach Dubrovnik Marende / Dostava
Book Now