Torta Party u Sunset Beach Dubrovniku i opet je bio pun pogodak

Popularna dubrovačka turistička tvrtka Sunset Beach Dubrovnik 8. je prosinca, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, bila domaćin još jedne, sad već tradicionalne humanitarne Torta Party zabave.

Jedanaestu godinu zaredom Dubrovčani i njihovi gosti imali su prilike uživati u zabavnom programu i tortama toliko slasnim i različitima, a sve sa savršeno slatkim ciljem.

Humanitarnim činom torte su postale ‘zvijezde’ uz čiju je pomoć prikupljeno 11 tisuća kuna, a sredstva su donirana u sklopu akcije ‘Tko rano rani, ima šansu’ koja za cilj ima nabavku neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i projekt rane intervencije Opće bolnice Dubrovnik.

Zahvaljujući ukusnim tortama, njih čak 40, a među kojima se torta Sunset Beach Dubrovnika sa svojim prepoznatljivim simbolom sunca znakovito isticala jednostavnim izgledom i perfektnim okusom, Torta Party je u restoran Kantenari privukla veliki broj zainteresiranih.

Od slatkoljubaca koji nisu mogli odoljeti ovom šarenilu torta i okusa izloženom u restoranu Kantenari do onih koji su svim srcem došli podržati hvale vrijedan projekt. A to su mogli učiniti simboličnom cijenom od 15 kuna po bonu.

U tu je svrhu, uz ukusnu tortu Sunset Beach Dubrovnika, ponuđeno čak 40 torti koje su akciji donirale brojne dubrovačke institucije – od organizatora, Turističke zajednice grada Dubrovnika, do poznatih dubrovačkih hotela, restorana, objekata, medija, sve do srednjih škola čiji učenici nisu samo donirali torte već su i svesrdno pomagali da se događaj, na kojem se okupio zaista veliki broj Dubrovčana, održi kako i doliči ovakvoj humanitarnoj i zabavnoj manifestaciji.

Gosti su, uz slatke zalogaje, mogli uživati u zabavnim točkama Plesnog studija Lazareti, Trio Ad Libiduma, Le Petit Festivala te Mažoretki Župe dubrovačke, a valja naglasiti i da je ovogodišnji Torta Party protjecao u još jednom hvale vrijednom tonu: ekološkom. Odbacivanjem korištenja plastičnih tanjura i pribora za jelo i zaokretom u smjeru ekološki prihvatljivih i biorazgradivih materijala, humanitarna je akcija ujedno I promovirala bolji, održiviji način života,

I sve u toliko slatkom tonu, uz savršene torte koje će naredno godine sigurno privući još I veći broj zainteresiranih.

Book Now